KEITTIÖT JA KALUSTEET

Mittatilauskeittiöt ja -kalusteet Helsinki ja pääkaupunkiseutu

 

Puusepänliike Rytinki valmistaa laadukkaat mittatilauskeittiöt kaikkiin koteihin sekä yrityksille ja julkisiin tiloihin. Mittatilauskeittiöt valmistetaan sekä perinteisillä että nykyaikaisilla materiaali- ja pintakäsittelyvaihtoehdoilla. Toteutamme persoonallisia ratkaisuja kestävyyttä ja laatua arvostaville asiakkaillemme. Valmistamme mittatilauskeittiöitä Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla sijaitseviin kohteisiin, mutta tarvittaessa toimitamme kalusteita myös muualle Suomeen.

Toimivat ratkaisut kaiken kokoisiin keittiöihin 

Teemme sisustustyöt ja suunnittelemme tilaratkaisuja kaiken kokoisiin keittiöihin. Yhdessä asiakkaiden kanssa löydämme tilaan parhaat kalusteratkaisut, jotka käytännöllisyydellään täyttävät arjen tarpeet. Oikeilla ratkaisuilla keittiövälineet, astiat ja kattilat ovat aina käden ulottuvilla ja helposti saatavilla. 

Mittatilauskeittiöt ja -kalusteet tehdään käsityönä ja yksittäiskappaleina, jolloin ne sopivat täydellisesti haluttuun tilaan. Suunnittelupalvelussa luomme yksilöllisiä kokonaisuuksia ja räätälöityjä ratkaisuja asiakkaiden tiloihin. Autamme mittaamaan keittiötilan ja suunnittelemme siihen parhaiten sopivat kalusteet, jolloin keittiöstä saadaan käytännöllinen ja toimiva. Suunnittelussa huomioidaan tilan käyttö sekä asiakkaan yksilölliset toiveet. Kaikki valmistamamme kalusteet ovat korkealaatuisia, huolella ja ammattitaidolla tehtyjä.

Keittiön saareke ja muut kalusteet

Puusepänliike Rytinkin kokonaisvaltaiseen palveluun kuuluu mittatilauskeittiöiden suunnittelu, valmistus ja asennus. Laadukkaasti valmistetut keittiön kalusteet ovat kauniita, kestävät aikaa sekä käyttöä. Mittatilauskeittiöt ovat aina yksilöllisiä ratkaisuja, joissa asiakkaiden toiveet, tarpeet ja keittiötilan asettamat vaatimukset voidaan täyttää massatuotteita paremmin. 

Omaamme ammattitaidon ja osaamisen puusepäntöiden valmistamiseen. Teemme jokaisen kalusteen huolellisesti ja panostamme tuotteen toteutukseen sekä viimeistelyyn. Keittiöihin teemme kalusteita kuten kaapistoja, pöytiä, penkkejä ja hyllyjä. Tilaan mittatilauksena valmistettu persoonallinen keittiön saareke on käytännöllinen ratkaisu keittiöön.

Ota meihin yhteyttä, niin autamme luomaan unelmiesi keittiön! Kerromme mielellämme lisää myös valmiskeittiö mallistostamme sekä massiivipuu kalusteista. 

Yhteystiedot

045 132 3246

henrik@puusepanliikerytinki.fi

Y-tunnus: 2938378-9

Päätoimialueemme on Helsinki. Toimimme pääkaupunkiseudulla ja tarvittaessa myös kauempana.

Ota yhteyttä