HUONEKALUT

Mittatilauskalusteet Helsinki ja pääkaupunkiseutu

 

Puusepänliike Rytinki valmistaa laadukkaita mittatilauskalusteita ja huonekaluja kaikkiin kodin ja yrityksen tiloihin. Mittatilauskalusteet valmistetaan sekä perinteisillä että nykyaikaisilla materiaali- ja pintakäsittelyvaihtoehdoilla. Toteutamme persoonallisia ratkaisuja kestävyyttä ja laatua arvostaville asiakkaillemme. Suunnittelemme ja  valmistamme kalusteita kuten keittiöitä, kaapistoja, ruokapöytiä, sänkyjä, hyllyjä ja sekä kylpyhuoneiden kalusteita.

Suunnittelemme asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaiset uniikit kalusteet, jotka valmistetaan aina käyttötarpeiden ja tilaan sopivien mittojen mukaan. Toteutamme ratkaisuja tiloihin ja paikkoihin, joihin ei löydy valmiita kalusteratkaisuja. Voimme räätälöidä mittatilaustyönä valmistetun kaapiston hyvinkin ahtaaseen tai hankalaan tilaan, jolloin tila saadaan hyödynnettyä järkevästi parhaalla mahdollisella tavalla. Valmistamme mittatilauskalusteet ja huonekalut Helsingissä ja pääkapunkiseudulla sijaitseviin kohteisiin, mutta tarvittaessa toimimme muuallakin Suomessa.

Soita tai lähetä viesti ja kerro millaiseen tilaan etsit yksilöllisiä kalusteratkaisuja!

Kestävät puukalusteet ja huonekalut

Käytämme päämateriaalina puuta, joka monipuolisena materiaalina taipuu monenlaisiin tuotteisiin. Puu on luonnon materiaali, josta työstämällä saadaan näyttäviä pintoja sisustukseen sekä uniikkeja kalusteita ja tilaratkaisuja.Tunnemme eri puulajien ominaisuudet ja osaamme työstää niitä oikeilla menetelmillä. Puulajia valittaessa huomioimme valmistettavan tuotteen käyttötarkoituksen sekä kohteen, jolloin lopputulos on laadukas ja kestävä. Suunniteltaessa kalusteita märkätiloihin varmistamme, että käytettävät materiaalit kestävät kosteutta ja roiskeita. Puuta on käytetty rakennusmateriaalina jo iät ja ajat ja sen on todettu kestävän käyttöä sekä erilaisia sääolosuhteita hyvin.

Puulaji valitaan käyttötarkoituksen, tilan ja toivotun ulkoasun mukaan. Puun pinta voidaan vahata, öljytä, petsata, lakata tai maalata, jolloin käsittelyllä saadaan korostettua tuotteen ominaisuuksia sekä ainutlaatuisuutta. Lisäksi käsittely tekee kalusteista kulutusta kestäviä ja viimeisteltyjä. Puu on luonnon materiaali, josta voidaan työstää uniikkeja esineitä, kalusteita ja näyttäviä pintoja sisustukseen. Puusta valmistettavaan mittatilauskalusteeseen voidaan tarvittaessa yhdistää muitakin materiaaleja kuten metallia, kiveä tai lasia. Valmistamamme tuotteet ovat korkealaatuisia, huolella ja ammattitaidolla tehtyjä. Mittatilauskalusteet sopivat tiloihin, joihin ei löydy valmista ratkaisua tai joihin asiakas haluaa persoonalliset ja näyttävät kalusteet.

Uniikit mittatilauskalusteet

Puusepänliike Rytinki valmistaa uniikit kalusteet, jotka suunnitellaan aina asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaan. Löydämme toimivat sekä näyttävät kalusteratkaisut hankaliin ja ahtaisiinkin tiloihin. Valmistamme mittatilauskalusteet aina kestävistä ja käyttötarkoitukseen sopivista laadukkaista materiaaleista. Mittatilauskalusteet sekä huonekalut yhdessä muun sisustuksen kanssa luovat tilasta persoonallisen ja toimivan.

Tarjoamme erilaisia kalusteratkaisuja myös yrityksille ja julkisiin tiloihin Helsingissä ja muualla Suomessa. Teemme erikoiskalusteita sekä toimistokalusteita yritysten liike- ja toimitiloihin. Ravintolasta tai myymälästä saadaan yrityksen imagoa vastaava suunnittelemalla ja tilaamalla mittatilaustyönä valmistetut kalusteet. Valituilla materiaaleilla, muodoilla ja väreillä luodaan tilaan toivottua tunnelmaa.

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Omaamme ammattitaidon ja osaamisen puusepäntöiden valmistamiseen ja haluamme tehdä jokaisen kalusteen huolellisesti, panostaen tuotteen toteutukseen sekä viimeistelyyn. Soita tai ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä tilaan toimivat ja näyttävät mittatilauskalusteet tai huonekalut. Toimimme Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla, mutta tarvittaessa myös kauempana Suomessa.

Yhteystiedot

045 132 3246

henrik@puusepanliikerytinki.fi

Y-tunnus: 2938378-9

Päätoimialueemme on Helsinki. Toimimme pääkaupunkiseudulla ja tarvittaessa myös kauempana.

Ota yhteyttä