YRITYKSILLE

Kalusteet julkisiin tiloihin Helsinki ja pääkaupunkiseutu

 

Puusepänliike Rytinki valmistaa kalusteita myös yrityksille sekä muihin julkisiin tiloihin. Valmistamme mittatilauskalusteita kuten neuvottelupöytiä ja erikoiskalusteita ravintoloihin, myymälöihin, kouluihin ja toimistoihin. Voimme tarvittaessa toimittaa kalusteet kohteeseen valmiiksi asennettuina. 

Kun baaritiski tai muut kalusteet tilataan mittatilaustyönä valmistettuina, saadaan tilasta luotua yrityksen imagoa vastaava. Kalusteiden materiaalit, värit ja muodot suunnitellaan toivotun ilmeen ja tunnelman mukaan. Yksilöllisillä kalusteratkaisuilla voidaan toteuttaa persoonallinen ja näyttävä tila yhdessä muun sisustuksen kanssa.

Laadukkaat ja toimivat ratkaisut yrityksen tiloihin

Puusepänliike Rytinkin kokonaisvaltaiseen ja asiakaslähtöiseen palveluun kuuluu tuotteiden suunnittelu, valmistus ja asennus. Laadukkaasti valmistetut kalusteet kestävät aikaa ja käyttöä. Mittatilauskalusteet ovat aina yksilöllisiä ratkaisuja, joissa asiakkaiden toiveet, tarpeet ja tilan asettamat vaatimukset voidaan täyttää massatuotteita paremmin. 

Omaamme ammattitaidon ja osaamisen puusepäntöiden valmistamiseen ja haluamme tehdä jokaisen kalusteen huolellisesti, panostaen toteutukseen sekä viimeistelyyn. Teemme yrityksille sekä julkisiin tiloihin sopivia kalusteita kuten keittiöitä, kaapistoja, pöytiä, hyllyjä ja sekä kylpyhuoneiden kalusteita. Toimimme myös AINA keittiöiden jälleenmyyjänä.

Kerro meille toiveesi tai pyydä tarjous!

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä laadukas ja yksilöllinen mittatilausratkaisu yrityksesi tiloihin! Neuvomme mielellämme myös materiaalien valinnassa ja valmistamme tuotteet aina laadukkaista materiaaleista huolellisesti ja ammattitaidolla. Referensseistä näet aiemmin toteuttamiamme kalusteita sekä tilaratkaisuja.

Yhteystiedot

045 132 3246

henrik@puusepanliikerytinki.fi

Y-tunnus: 2938378-9

Päätoimialueemme on Helsinki. Toimimme pääkaupunkiseudulla ja tarvittaessa myös kauempana.

Ota yhteyttä